Hieroja-aseman hierojat

Ammattitaitoisilla hierojillamme on jokaisella omat erikoistumisen osa-alueensa. Hierojillamme on kokemusta erilaisista aiheista, akupunktiosta personal trainingiin, joten juuri sinulle löytyy varmasti oikea asiantuntija, joka ymmärtää tarpeitasi. 

    

  
 

Oskari Haggrén

Koulutettu hieroja Oskari Haggrén pyrkii etsimään asiakkaidensa lihaskipujen juurta ja hieronnalla saamaan aikaan tervettä kehoa ja mieltä edistäviä pitkäkestoisia tuloksia. Oskari on intohimoinen kiinalaisten kamppailu- ja terveyslajien harrastaja. Oskarille voit varata ajan klassiseen ja urheiluhierontaan netistä tai numerosta 045 665 1058.

Hieroja-Pekka-Hartikainen.jpg

 

 


Pekka Hartikainen

Klassinen hieronta, akupunktio ja kollageeniterapia hieronnan yhteydessä.

 

 

 

 

   

 

 

Olavi Hyttinen

Koulutettu hieroja

Olavi on Hieroja-Aseman pitkäaikaisimpia työntekijöitä. Hän on hieronut lukuisia tyytyväisiä asiakkaita koko 2000-luvun ajan.   

 

 

   

 

 

 


Helena Kankaanranta

Helena Kankaanranta on koulutettu hieroja, joka on erikoistunut hermoratahierontaan. Helena on yli 15-vuotta kestäneellä hierojan urallaan nähnyt jos jonkinlaista vaivaa. Helenan kokemuksella setvitäänkin kehon jännitteet asiakkaan oman tuntemuksen ja tarpeen mukaisesti.

sirpa_laiho.jpg


Sirpa Laiho

Koulututettu hieroja, joka on erikoistunut kuntoutumisen tukemiseen. Hän tarjoaa klassista hierontaa asiakaslähtöisesti vaivaan kuin vaivaan. On kiinnostunut kokonaisvaltaisesta ihmisten hyvinvoinnista ja mielessä häämöttää lisäkoulutukset. Tervetuloa hoitooni!

Ajan voi varata netistä tai puh. 045 673 1504

 
Maria-Lumikangas.jpeg

MARIA LUMIKANGAS

Koulutettu hieroja
Mekostenon-ohjaaja
Aromaterapeutti

Valmistuin hierojaksi v.1999 ja siitä  lähtien olen työskennellyt Hieroja-Asemalla. Klassisen hieronnan lisäksi teen aromaterapiahoitoja. Annan myös ravintoneuvontaa, jossa sovellan lääkäri Aki Loikkasen 'h-limit'- tärkkelystajoitteista ruokavaliota. 

Mekostenon-ohjaajana olen toiminut  17 vuotta. Mekostenon on Aki Loikkasen kehittämä lihastenpidennysmenetelmä, jossa pitkien rauhallisten venytysten avulla lisätään lihasten lepopituutta. Mekostenon-ryhmät kokoontuvat Hieroja-Asemalla. Annan myös yksilöllistä venytysohjausta.