Hieroja-aseman hierojat

Ammattitaitoisilla hierojillamme on jokaisella omat erikoistumisen osa-alueensa. Hierojillamme on kokemusta erilaisista aiheista, akupunktiosta personal trainingiin, joten juuri sinulle löytyy varmasti oikea asiantuntija, joka ymmärtää tarpeitasi. 

 
marko.jpg

Marko Färlin

Marko on 30-vuotias urheiluhieroja Vantaalta. Hän on toiminut vuodesta 2010 alalla. Markon erityisosaaminen on toiminnallinen faskia käsittely, niska-hartia seutu ja akuutit kiputilat. Marko on toiminut ammattiurheilijoiden kanssa jääkiekon saralla nyt kolme kautta. Marko opiskelee työn ohessa osteopatiaa. Marko tekee töitä torstaisin, perjantaisin ja sovitusti lauantaisin. Maksuvälineenä käyvät kortti tai lasku. Ajan voi varata netistä tai suoraan numerosta 040 028 0207.

Motto: Kaikki ansaitsevat mahdollisuuden hyvään kehoon.

 
oskari-haggren-hieroja.jpg


Oskari Haggrén

Koulutettu hieroja Oskari Haggrén pyrkii etsimään asiakkaidensa lihaskipujen juurta ja hieronnalla saamaan aikaan tervettä kehoa ja mieltä edistäviä pitkäkestoisia tuloksia. Oskari on intohimoinen kiinalaisten kamppailu- ja terveyslajien harrastaja. Oskarille voit varata ajan klassiseen ja urheiluhierontaan netistä tai numerosta 045 665 1058.

 

 

Hieroja-Helena-Kankaanranta.jpg

Helena Kankaanranta

Helena Kankaanranta on koulutettu hieroja, joka on erikoistunut hermoratahierontaan. Helena on yli 15-vuotta kestäneellä hierojan urallaan nähnyt jos jonkinlaista vaivaa. Helenan kokemuksella setvitäänkin kehon jännitteet asiakkaan oman tuntemuksen ja tarpeen mukaisesti.

 

 
 
alex_bw(1).jpg
 

Alex Karjalainen

Alex on klassiseen osteopatiaan erikoistuva koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Hieronnan lisäksi Alex tekee osteopatiaa opiskelijatyönä sekä kinesioteippausta.

Alex is also comfortable with treating in English.

Alexille voit varata ajan nettiajanvarauksesta tai numerosta
045 126 7557.

sirpa_laiho.jpg

Sirpa Laiho

Koulututettu hieroja, joka on erikoistunut kuntoutumisen tukemiseen. Hän tarjoaa klassista hierontaa asiakaslähtöisesti vaivaan kuin vaivaan. On kiinnostunut kokonaisvaltaisesta ihmisten hyvinvoinnista ja mielessä häämöttää lisäkoulutukset. Tervetuloa hoitooni!

Ajan voi varata netistä tai puh. 045 673 1504

 

IMG_1251.jpg
 
Maria-Lumikangas.jpeg

ANNE LINDFORS

Koulutetun hierojan Annen käsissä lievittyvät lihaskireydet ja stressi vuosien kokemuksella.

 
 

MARIA LUMIKANGAS

Koulutettu hieroja
Mekostenon-ohjaaja
Aromaterapeutti

Valmistuin hierojaksi v.1999 ja siitä  lähtien olen työskennellyt Hieroja-Asemalla. Klassisen hieronnan lisäksi teen aromaterapiahoitoja. Annan myös ravintoneuvontaa, jossa sovellan lääkäri Aki Loikkasen 'h-limit'- tärkkelystajoitteista ruokavaliota. 

Mekostenon-ohjaajana olen toiminut  17 vuotta. Mekostenon on Aki Loikkasen kehittämä lihastenpidennysmenetelmä, jossa pitkien rauhallisten venytysten avulla lisätään lihasten lepopituutta. Mekostenon-ryhmät kokoontuvat Hieroja-Asemalla. Annan myös yksilöllistä venytysohjausta.