Hieroja-aseman hierojat

Ammattitaitoisilla hierojillamme on jokaisella omat erikoistumisen osa-alueensa. Hierojillamme on kokemusta erilaisista aiheista, akupunktiosta personal trainingiin, joten juuri sinulle löytyy varmasti oikea asiantuntija, joka ymmärtää tarpeitasi. 

 
 
oskari nettiin.jpg

Oskari Haggrén

Koulutettu hieroja Oskari Haggrén pyrkii etsimään asiakkaidensa lihaskipujen juurta ja hieronnalla saamaan aikaan tervettä kehoa ja mieltä edistäviä pitkäkestoisia tuloksia. Oskari on intohimoinen kiinalaisten kamppailu- ja terveyslajien harrastaja. Oskarille voit varata ajan klassiseen ja urheiluhierontaan netistä tai numerosta 045 665 1058.

 
Helena nettiin – kopio.jpg

Helena Kankaanranta

Helena Kankaanranta on koulutettu hieroja, joka on erikoistunut hermoratahierontaan. Helena on yli 15-vuotta kestäneellä hierojan urallaan nähnyt jos jonkinlaista vaivaa. Helenan kokemuksella setvitäänkin kehon jännitteet asiakkaan oman tuntemuksen ja tarpeen mukaisesti.

 

Lasse Leppänen

Lasse on Jyväskylän Hierojakoulusta valmistunut koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Vaikka hänen suosittelijoistaan löytyykin kaksi olympiaurheilijaa ja useampi SM-tason urheilija niin hierottavana on vuosien saatossa käynyt asiakkaita em. lisäksi hyvinkin erilaisista ikä- ja ammattiryhmistä. Ajan voit varata netistä tai numerosta 045 174 9139.

 
anne nettiin.jpg

ANNE LINDFORS

Koulutettu hieroja (v.2012).

HAA-diplomi (v.2019).

Annella on vuosien kokemus hierojan työstä. Erityisosaamisena on purentaongelmista johtuvat niskan, kaulan ja kasvojen -alueiden lihaskireydet. Annelle voi varata ajan netistä tai numerosta 044 062 6644.

 

MARIA LUMIKANGAS

Koulutettu hieroja

Mekostenon-ohjaaja

Aromaterapeutti

Valmistuin hierojaksi v.1999 ja siitä  lähtien olen työskennellyt Hieroja-Asemalla. Klassisen hieronnan lisäksi teen aromaterapiahoitoja. Annan myös ravintoneuvontaa, jossa sovellan lääkäri Aki Loikkasen 'h-limit'- tärkkelysrajoitteista ruokavaliota. 

Mekostenon-ohjaajana olen toiminut  17 vuotta. Mekostenon on lääkäri Aki Loikkasen kehittämä lihastenpidennysmenetelmä, jossa pitkien rauhallisten venytysten avulla lisätään lihasten lepopituutta. Mekostenon-ryhmät kokoontuvat Hieroja-Asemalla. Annan myös yksilöllistä venytysohjausta.

 
marko.jpg

Marko Färlin

Marko on 30-vuotias urheiluhieroja Vantaalta. Hän on toiminut vuodesta 2010 alalla. Markon erityisosaaminen on toiminnallinen faskia käsittely, niska-hartia seutu ja akuutit kiputilat. Marko on toiminut ammattiurheilijoiden kanssa jääkiekon saralla nyt kolme kautta. Marko opiskelee työn ohessa osteopatiaa. Marko tekee töitä torstaisin, perjantaisin ja sovitusti lauantaisin. Maksuvälineenä käyvät kortti tai lasku. Ajan voi varata netistä tai suoraan numerosta 040 028 0207.

Motto: Kaikki ansaitsevat mahdollisuuden hyvään kehoon.

 
Joni Bäckman.jpg

Joni Bäckman

Joni on koulutettu hieroja, joka harrastaa voimailua ja ratamoottoripyöräilyä aktiivisesti. Jonin pääkohderyhmä koostuu aktiivisesti liikkuvista ihmisistä. Hänellä on laaja kokemuspohja urheilijoiden ja aktiivisten ihmisten vaivoista, säryistä, vammoista, ja niiden syntyperistä. Vapaa-ajalla Joni tekee myös Personal Trainingia kuntosalilla. Jonille voit varata ajan klassiseen ja urheiluhierontaan netistä tai numerosta 044 2407 505.