Hieroja-Asema Rautatientorin kupeessa - hierontaa matkasi varrella

Kivistääkö päätä? Onko selkä jumissa? Tervetuloa hierontaan Helsinkiin, aivan kaupungin ytimeen! Hieroja-Asema on toiminut jo yli viisitoista vuotta, ja sijaitsee vain muutaman askeleen päässä Rautatieasemalta.
Ammattitaitoiset hierojat hoitavat Helsingissä niin tyypilliset niska-hartiajumit kuin vaativammatkin kehon pulmat. Katso juuri sinulle sopiva hieroja!

Varaa aika: nettiajanvaraus tai puhelimitse 044 0626644


alex_bw(1).jpg

Nyt Hieroja-Asemalla aloittaa uusi hieroja!

Urheiluhieroja ja osteopaattiopiskelija Alex käyttää hoitotyössään useiden eri tekniikoiden yhdistelmiä, muokaten hoidosta juuri sinulle ja sinun ongelmallesi parhaiten toimivan ratkaisun.

Alexille voit varata ajan nettiajanvarauksesta tai Alexin puhelinnumerosta
045 126 7557.


massage-therapy-1584711_1920.jpg

Osta lahjaksi hieronta!

Lahjakortteja voit ostaa paikan päältä. Voit myös ostaa lahjaksi hieronnan maksamalla Hieroja-Aseman tilille haluamaasi aikaa vastaavan summan. Tällöin lähetä oma nimesi ja puhelinnumerosi sähköpostilla osoitteeseen: asemahieroja@gmail.com. Mikäli haluat lahjakortin postitettuna kotiin, veloitamme postituksesta 2 euroa.

Tilinumero: FI23 3939 0054 2477 39

TUTUSTU HIEROJA-ASEMAAN

Hieroja-Asema on lämminhenkinen paikka, jossa on hyvä levähtää osaavissa käsissä. Katso kuvagalleriamme ja varaa aika jollekin ammattilaisistamme jo tänään.


Hieronta-helsinki.jpg

KLASSINEN HIERONTA

Hierontaan tullaan paitsi rentoutumaan myös hoitamaan erilaisia työstä tai muusta kropan kuormituksesta johtuvia vaivoja. Hieronta helpottaa esimerkiksi alaselän kipuja, issiasvaivoja, jäykkää niskaa, lihasspasmeja, stressiä, päänsärkyjä, hiirikättä ja tenniskyynärpää.
Lue lisää →